Як завдяки солі забезпечити солодкий та безпечний сон малюку: народні повір’я для захисту дитини

Сіль – не тільки невід'ємна приправа для більшості страв, але і обов’язковий атрибут в езотериці, наділений особливими магічними властивостями. Найчастіше вона асоціюється із захистом, очищенням, примиренням та благословенням.
Можна зустріти безліч прикмет і забобонів, пов’язаних із сіллю, але найголовніше те, що з давніх часів у людей була впевненість у здатності солі оберігати і захищати. Саме тому її використовували для захисту дітей від негативної енергетики.
Як використовують сіль для захисту дітей від бід
Існує декілька способів, які можна використовувати окремо чи вкупі.
Сіль в коляску
Вважається, що сіль поглинає негативну енергію і створює захисний бар'єр навколо дитини. Тому в коляску, в якій возять малюка, радять покласти трошки звичайної столової солі. Варто час від часу витрушувати стару сіль і класти нову.
Сіль у подушці
Не менш популярний спосіб використання солі для захисту дитини від усіляких неприємностей – помістити трохи цієї речовини в її подушку. Це також буде сприяти міцному сну і запобігати негативним сновидінням.
Періодично слід міняти сіль, адже вона накопичує в собі весь негатив.
Сіль на порозі
Щоб захистити мешканців оселі від неприємностей і негативної енергетики, необхідно насипати трохи солі на поріг. Тим самим буде створено своєрідний захисний бар'єр, і зло не зможе проникнути в будинок.
Крім того, можна насипати щіпку солі на порозі в дитячу кімнату, щоб посилити захист.
Джерело: 5692.com.ua

Ще новини

Leave a Comment